Fyy vad mina armar och händer har flagnat idag! Jag har börjat jobba nu efter att ha varit ledig ett tag, det är bra på så sätt att det känns som att jag blir mer seriös och noggrann med kuren. Nu intas den tillsammans med frukosten varje dag igen och inte en dag på morgonen och nästa på kvällen!
 
Var förbi apoteket på vägen hem från jobbet och köpte hudkrämen Mini Derm som är receptfritt och jag HOPPAS att det är i princip detsamma som Propyderm men det återstår ju att se!
 
Har btw skitont i ryggen men vet inte om det är en biverkning av Roaccutanet eller inte, helt stört vad det gör ont! Vissa dagar tänker jag att jag väl skulle kunna sluta med medicinen nu... Min läkare tyckte liksom att jag skulle sluta för elva dagar sedan och för varje dag som går känns det som att jag är närmare att kunna bara lägga ner tablettätandet på egen hand (kommer dock inte göra det), men ni förstår? Det känns som att jag börjar bli färdig här och det är faktiskt en jäkla skön känsla! Tänk när jag startade bloggen för 118 dagar sedan - då trodde jag ALDRIG att tiden skulle gå så här fort!